Hidroelectrica dorește să vă recompenseze pentru economisirea energiei, oferindu-vă credit pe factură de până la 75 USD pentru înscrierea termostatului inteligent în „Programul Smart Energy”. De asemenea, permițând ajustări ale termostatului în cele mai călduroase zile de vară, puteți câștiga și credite pe factură de până la 40 USD/an.

Cum să începeți

Login Banner

Autentificare

Trebuie doar să vă înregistrați/conectați-vă la contul Hidroelectrica și să vă configurați termostatul pentru a vă înscrie în Programul de răspuns la cerere. Veți fi notificat prin SMS, Push, IVR și e-mail despre detAltelele viitorului eveniment DR.

Configure a Smart Thermostat Banner

Configurați un termostat inteligent

Hidroelectrica acceptă mai multe termostate și vă puteți configura termostatul în pași simpli, în doar câteva clicuri. Cu acordul dvs., Hidroelectrica preia controlul asupra termostatului dvs. în timpul orelor evenimentului DR pentru a vă ajuta să economisiți din facturile dvs.

Enjoy Saving

Bucurați-vă de salvare

Vedeți ce reduceri sunt disponibile la cumpărarea unui termostat nou atunci când intenționați să vă înscrieți în Programul nostru de răspuns la cerere. De asemenea, puteți să vă înscrieți și să economisiți pe factură, permițând ajustarea termostatului în timpul evenimentelor de răspuns la cerere. Vă puteți autentifica și explora ofertele disponibile.

3 lucruri pe care le’recodificați

Saving Money Banner

Economisind bani

Unele companii de utilități vă pot percepe până la 7 ori tariful obișnuit în timpul cererii de vârf. Când vă înscrieți într-un program de economisire a utilităților, puteți economisi bani la factura de energie fără a fi nevoie să ridicați un deget.

Saving Power Banner

Economisirea energiei

14% ok energia de vârf din SUA ar putea fi redusă folosind programe de economisire a utilităților. Acest lucru ar putea reduce costurile și ușurința sistemelor de utilități electrice.

Helping The Environment Banner

Ajutând mediul înconjurător

Sistemele de încălzire și răcire din casele UD eliberează 150 de milioane de tone de dioxid de carbon (CO2) în atmosferă. Consumul mai puțin de energie poate reduce nivelurile de poluanți eliberați și poate asigura un mediu mai sănătos.

Produse acceptate

Google Nest Google Nest
Honeywell Lyric Honeywell Lyric
Ecobee 3 and SI Ecobee 3 and SI